Tuesday, March 15, 2011

RESULT GA -DHIYA KHAIRINA 3RD BESDAY

Salam semua..
Memula mama nak mintak maaf sebab terlambat announcekan pemenang...
Ada masalah teknikal skit..

Lagipun mama amik masa jugak telek semua entry
Manerlah tau...salah tengok nombor tu semuakan..
Harap dimaafkan


Bagi Hadiah Utama, tiada yg jawab ngan tepat..
Tapi mama pilih pemenang yg teka paling hampir..


Ni no Ic Dhiya yea...

So...Dalam banyak2 peneka itu...

Pemenangnya ialah:

*



*



*



*



*



jawapan Diyana ialah:
0104..

(Jadi mama pilih Diyana sebagai pemenang sebab, 
kombinasi no yg sama cuma koordinasi yg lain)

Siapa pulak pemenang cabutan bertuah???

Kotak Ajaib.

Bersiap sedia nak cabut undi..


2 org yg bertuah yg Dhiya cabut undi ialah:



*



*




*






Tapi disebabkan mama terlambat annouce GA dan mama dah janji nak annouce awal bulan ritu lagi
jadi mama akan pilih 2 lagi nama utk dapat hadiah.
Atas rasa bersalah ni....tapi kali ni guna random yea...

No 24..

dan 

No.3



Dan jugak nak buat special announcement ni..
Dulu mama ada kata, rasa2 macam nak bagi hadiah kat followe pertama kan?
So...
Hadiah istimewa, follower pertama blog ni milik



Jadi kepada semua peserta, antar details (nama, alamat, no phone) kat 
eilymdrozali@yahoo.com..

Atau
Boleh klik ajer button contact me kat personal blog mama (kat sidebar)

SEmoga semua berpuas hati...

9 comments:

Miza Yusof said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG BERTUAH :)

fadwa daud said...

TAHNIAH!TAHNIAH!!!!

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

Kehelan said...

salam

tahniah utk semua!

sy dh emelkan details... :)

Myra Jay said...

Tahniah semua.. :)

AkmaFaizal said...

tahniah para pemenang...tahniah gak tuan penganjur..menang hadiah sudah...

http://jieda79.blogspot.com/2011/03/senarai-pemenang-mari-membaca-giveaway.html

wan nurul hezrina abd halim said...

aah lah eily mummy tak perasan memang..hikhik merah n dhyia mcm janji plak cabut undi sesama..

k nnt mummy bg detail kat email

Lelord said...

aishhh camne leh tak perasan

Puanbee said...

waah best tahniah buat semua dan puanbee juga heee, terima kasih mama dhiya :)

http://puanbee.com

Post a Comment