Thursday, July 14, 2011

WANITA MELAYU TERAKHIR CONTEST




Gambar ni gambar masa malam berinai 4 thun lalu.
Masa ni memang pakai premium beautiful, beli 2 thun sebelum kawin lagi.
cuma sekarang xleh nak masuk dah sebab over size. hehe

Xceli songket maroon ni my mom pakai masa dia kawin dulu.
Saya cuma tambajh skit labuci.
Rasa ada sentimental value bila dapat pakai persalinan dari mak kita dulu.
Dan masa saya sarungkan baju ni, saya dapat lihat air mata mak saya menitis.
Saya tau dia terharu...

Jadi dengan persalinan budaya, turun temurun ni, 
ditambah lagi rasa berkeyakinan dengan bantuan PREMIUM BEAUTIFUL
saya rasa sangat ayu umpama sayalah wanita melayu terakhir.. :)

Kalau anda rasa anda jugak wanita melayu yg ayu, jom join contest anjuran

1 comments:

MAISHARAH said...

akak~..sgt cntek gambor nie..dan akak pon cantek..muke macam seorang pelokon ni..tp sy lupa pulak..gud luck!!sy pon join

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/wanita-melayu-terakhir-contest.html

Post a Comment