Sunday, April 10, 2011

MamaZakwan's Birthday Giveaway


To Nad a.k.a Mamazakwan..


SELAMAT HARI LAHIR YG KE 29...


SEMOGA ALLAH MEMBERKATI USIA INI
DAN DENGAN BERTAMBAHNYA USIA MAKA DI MURAHKAN REZEKI, 
DIBUKA SEGALA PINTU KEBERKATAN, 
DAN DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN KEHIDUPAN

SEMOGA ALLAH SENTIASA MELINDUNGI NAD 
DARI SEGALA KEJAHATAN DUNIA DAN SYAITAN


INI UTK NAD DARI SEORANG SAHABAT:



Dari kami sekuarga:
HAPPY FAMILY

P/S: Nad... kita ada chemistry yg istimewa tau..kita lahir di bulan yg sama pada tahun yg sama..
and our hubby pun lahir di bulan yg sama tau..boleh kita celebrate sama2 nnti.


Jika saya ada RM50, saya teringin nak kasi kain pasang
sebagai hadiah besday Nad@MamaZakwan sebab raya dah dekat., so Nad boleh pakai kain yang saya hadiahkan itu utk hari raya tahun ini, 
dan komfem gambar raya itu diabadikan, di blog ni, di album, di kamera...
jadi setiap kali saya buka entry raya Nad tu mesti saya dapat tengok Nad pakai hadiah yg saya hadiahkan..
Priceless....kenangan selamanya tau.










Boleh klik banner pada yg nak join

3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

tq sudi join n gud lux ek! :)

so sweet....!!! :)
friend forever ek! :)

Sabahan Bloggers Club said...

Good luck dengan giveaway.
Jangan lupa join Giveaway SBC besok.
Hadiah utama RM100 top up pilihan anda (Digi, Maxis, Celcom)

juanita said...

hi,

JOm join

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

Post a Comment